Det handler om dig. Og dine kolleger.

Meningen med forsikring er, at vi er fælles om at sikre hinanden. Det er grunden til, at vi kalder os et forsikringsfællesskab. Og grunden til, at vores kunder ikke er kunder, men medlemmer.

Hos os rækker fællesskabet bare længere end det. Vi er nemlig også et fagfællesskab. Vi tilbyder forsikringer til dig og dine kolleger, som arbejder inden for sundhedsområdet.

Velkommen til Bauta Forsikring.


Det handler om overskud. Og om tillid.

I Bauta Forsikring er du ikke bare medlem. Du er også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene altid arbejder til fordel for dig, og at du får del i overskuddet. Når ikke det bruges til at sænke priserne eller forbedre dine forsikringer.

Vores mål er at sikre dig den lavest mulige pris og den højest mulige erstatning. Det kan vi i kraft af fællesskabet, hvor relationen bygger på fælles værdier og tillid.


Bestil tilbud

Ring til os

33 95 76 81

Bliv ringet op

Bestil nu

Det handler om historien. Om Carl Simonsen fra Spejlsby på Møn.

Det hele startede i 1880 på Møn, hvor førstelærer Carl Simonsen fik ideen til at danne en brandforsikring for lærere. En forsikring, der var billigere, hvis lærerne vel at mærke stod sammen – Lærerstandens Brandforsikring. Gode fællesskaber har det med at sprede sig som ringe i vandet. Så sygeplejerskerne og andre sundhedsgrupper fulgte trop med Bauta Forsikring.

Bauta Forsikring, som er en del af LB Forsikring, er i dag blevet Danmarks 5. største forsikringsselskab* på det private forsikringsmarked.

*Kilde: Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).

Kurv: [ ]