Bedst i test for 6. gang i træk

God nyhed til alle med en indboforsikring hos os. For sjette gang i træk har Forbrugerrådet Tænk Penge nemlig kåret vores indboforsikring Bedst i test.

Tænk Penge begrunder kåringen med, at det er en af de bedste dækninger og til en lav pris. I testen fremhæves det også, at vores indboforsikring, i modsætning til mange andre selskaber, dækker vores medlemmernes udeboende børn, til de er 21 år - og ikke kun til de fylder 18 år.

Faktisk har vi ved årsskiftet ændret vores vilkår, så børn af medlemmer kan blive selvstændige medlemmer hos os, uanset hvad de laver. Før skulle børnene selv være medlemsberettiget, når de fyldte 21 år og ikke længere er dækket af deres forældres forsikring. Det er de nu helt automatisk, hvis bare en af deres forældre er med hos os. Vores eneste krav er, at de melder sig ind inden de er fyldt 31 år.

Det er noget vores medlemmer længe har efterspurgt, så vi er glade for at kunne tilbyde det.

Vi har en virkelig god historik i forhold til Bedst i test-kåringer. Vi er nemlig, de sidste seks gange Forbrugerrådet Tænk har undersøgt indboforsikringer hos de danske forsikringsselskaber, blevet kåret Bedst i test. I år som en flot nummer et i testen.

Og vi har også på andre produkter opnået gode resultater. Både vores fritidshus, elbil- og rejseforsikring er kåret Bedst i test og vores bil- og husforsikring er anbefalet. 

Læs om vores indboforsikring og beregn pris

Januar 2022