Giv rådet videre til dit voksne barn

Gode forældreråd følger børn hele livet. Ikke kun, mens de er små. Hvis du har voksne børn under 31, har vi endnu et råd, du kan give videre.

Lad det blive i familien
Du er dit barns vej ind i vores fællesskab, der ellers kun er for udvalgte faggrupper. Når du er medlem hos os, kan dit barn nemlig også blive det. Sig det gerne videre, næste gang du taler med dit barn. Del denne side eller send en mail, som vi har gjort klar til dig.

Send mail

Hvorfor vælge os?

Dit voksne barn bliver medlem på lige fod med resten af vores 420.000 medlemmer – og dig. Vi er et stort medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor vi løfter i flok. Når det går skidt, og når det går godt. Jo flere vi er, jo bedre står vi sammen. Vi er stolte af vores høje medlemstilfredshed, mange Bedst i test-priser, loyalitetsrabat, digitale løsninger og ikke mindst vores investeringer i miljø og klima.

Et godt sted at starte

Indboforsikring
En indboforsikring dækker dit barns ting, fx ved indbrud, cykeltyveri og vandskade. Er barnet flyttet hjemmefra og bor ikke sammen med en partner eller egne børn, dækker din indboforsikring, til barnet bliver 21 år. Flytter dit barn fx sammen med en kæreste og er under 21, skal barnet have sin egen indboforsikring.

Ulykkesforsikring
En ulykkesforsikring giver dit barn erstatning ved varige mén efter en ulykke. Børn er ikke dækket af deres forældres ulykkesforsikring, og indtil 21 år skal de have en børneulykkesforsikring. Herefter skal barnet selv købe en almindelig ulykkesforsikring.

Andre forsikringer
Har dit barn en dyr cykel? Brug for hjælp til en sportsskade? Og hvad med rejser? Hvis dit barn har spørgsmål til forsikringer, dækninger og tilvalg, vil vi meget gerne hjælpe. I kan læse mere på vores produktsider eller ringe til os.

Er dit barn 31 eller ældre?

Når børn vil købe forsikringer som ’Barn af medlem’, skal de være under 31 år og have mindst én forælder, der er medlem. Er de under 21, kan de stadig være dækket af dine forsikringer (se FAQ). Er de fyldt 31 år – eller er det et barnebarn – kan vi sikkert finde en anden vej ind. Måske gennem en forening, parforhold eller job. Vi ser frem til også at kunne byde dem velkommen. 

Find en anden vej ind