Forebyg tyveri af dine værdigenstande med DNA mærkning

Pas bedre på de værdigenstande, der har ekstra stor betydning for dig ved at mærke dem med unikt DNA, der gør det svært for tyven at sælge dem videre. 

DNA-mærkning består af en næsten usynlig væske, som du kan påføre de værdigenstande, du ønsker at sikre.

Medlemstilbud

Som medlem hos os får du 25 % rabat på et DNA-mærkningssæt hos SelectaDNA ved at bruge koden LB-339. 

Nedsætter risikoen for indbrud

Når du har påført væsken, registrerer du genstandene i en database, som gør det muligt for politiet at finde den rette ejer, hvis de alligevel skulle blive stjålet.

Skulle indbrudstyven alligevel vælge at gå ind i dit hjem, vil det være tidskrævende for tyven at undersøge genstandene for mærkningen, da den er vanskelig at se uden brug af UV-lys.

I DNA-mærkningssættet indgår klistermærker, som du kan sætte på døre, vinduer og postkasse, så du sender indbrudstyven et signal om, at dine værdigenstande er mærket med DNA-væske.

Undersøgelse om DNA-mærknings præventive effekt

Mærkningen har en præventiv effekt, hvilket blandt andet underbygges af en undersøgelse, der blev foretaget i Sverige. Den viste, at risikoen for indbrud blev mindsket med 40% ved brug af DNA-mærkning.Tilsvarende undersøgelse i Danmark viser samme effekt. Læs undersøgelsen her.

Læs mere om DNA-mærkning og bestil mærkningssættet her.

Spørg Elba om indboforsikring

"Hvad dækker indboforsikringen?", "Hvordan er jeg dækket ved tyveri?", "Er elektronikdækning en del af min indboforsikring?"

Du kan få svar på det meste om vores indboforsikring ved at chatte med vores chatbot, Elba.

Du finder Elba nederst i højre hjørne af skærmen.