Kurv
Min Side

For 573 kr. om året kan du give dit barn en privat sundhedsforsikring

Eksamensangst, sportsskader, trivselsproblemer og de uundgåelige børneknubs. Både små og store børn kan få brug for hjælp, og med en privat børnesundhedsforsikring er hjælpen lige om hjørnet.

Forsikringen dækker bredt ved sygdom og skader hos børn, både fysiske og psykiske. Dit barn får hurtig hjælp, og du kan fx få dækket fysioterapeut, psykolog, osteopat, kiropraktor og speciallæger. Børnesundhedsforsikringen dækker børn op til 21 år og koster 573 kr. om året, inkl. skatter og afgifter.

Du kan også købe en sundhedsforsikring til voksne.

Køb sundhedsforsikring til børn
Pige i telt, hvor rejseforsikringen også dækker campingferie.

Hvorfor vælge en børnesundhedsforsikring?

Fysiske og psykiske problemer kan opstå ud af det blå, lige midt i barnets hverdag. Og tidlig hjælp kan gøre en stor forskel for børn i alle aldre.

Kortere ventetid

Undersøgelse eller behandling inden 10 hverdage.

Personlig vejledning

Din egen sundhedsnavigator vejleder dig telefonisk.

Det fysiske

Dækker fysioterapi hos behandler eller online, kiropraktik og akupunktur m.m.

Det psykiske

Få hjælp til fx stress, angst, misbrug og depression.

Vores sundhedsforsikring til børn dækker:

Standarddækning

Behandling af muskler, led, knogler m.m.

Du kan få dækket udgifter til dit barns behandling, fx fysioterapi, kiropraktik, akupunktur, zoneterapi og osteopati – med mulighed for selv at vælge barnets behandler. 

Fysioterapi kan også foregå online, hvis det er relevant i barnets konkrete situation, fx pga. skadestypen, varighed og omfang.

Behandling af psykiske problemer

Du kan få dækket udgifter til behandling af barnets psykiske problemer, fx hjælp til angst, depression, mistrivsel, sorg eller akut krisehjælp.

Hurtig udredning og behandling

Dit barn får hurtig udredning og behandling i offentligt eller privat regi og er sikker på at komme til undersøgelse eller blive behandlet inden for 10 hverdage, efter at Dansk Sundhedssikring, som vi samarbejder med, har godkendt et forløb. Vi dækker udgifter til undersøgelser, speciallæger, medicinsk og kirurgisk behandling samt følgeudgifter til fx genoptræning og diætist.

Personlig vejledning
I får personlig vejledning under hele forløbet af jeres sundhedsnavigator. Det er en fagperson, som løbende rådgiver dig og evt. dit barn telefonisk.

Hvad er forskellen på ulykke...

Vi har to børneforsikringer, som for nogle kan være svære at skille ad. Ulykkesforsikringen til børn hjælper efter en ulykke – en pludselig hændelse, der forårsager personskade. Erstatningen afhænger af, i hvilken grad ulykken har givet barnet varige mén. Behandling efter ulykken og transport fra ulykkesstedet til hospitalet kan også være dækket.

  • Hvis barnet fx falder på cykel og slår tænderne ud
  • Hvis barnet får brug for genoptræning efter en ulykke
  • Hvis barnet mister førligheden

Og sundhed?

Den anden børneforsikring er børnesundhed. Sundhedsforsikringen til børn hjælper med større og mindre hverdagsproblemer nu og her. Så kan barnet få hurtig hjælp, og som forælder får du personlig telefonisk rådgivning til den rette behandling i sundhedssystemet – privat eller offentlig. Du kan også få dækket evt. behandlingsudgifter, som dit barn har brug for.

  • Hvis den lille er ørebarn og skal til ørelæge
  • Hvis barnet har ondt i knæet og skal til fysioterapi
  • Hvis teenageren har angst og brug for hjælp

Ring til os, hvis du har spørgsmål. Eller bestil et opkald

Du kan også købe sundhedsforsikringen til børn her på skærmen

Køb forsikring her
Kvinde løber i parken

Sundhedsforsikring til voksne

Er du over 21 år, skal du have en sundhedsforsikring til voksne til 2.565 kr. om året. Den dækker det samme som børnesundhedsforsikringen og er lige så nem at købe. 

Læs om sundhedsforsikringen

Har du allerede denne forsikring?

Hvis du vil tjekke eller ændre dine dækninger, kan du logge på Min Side og se dit forsikringsoverblik. Forsikringen her på siden kan være en anden version end den, du har. Og det kan betyde, at dækninger, der fremgår her på siden, ikke er i din forsikring. Eller at du har dækninger i din forsikring, som ikke fremgår her.
Log på Min Side

Find svar i FAQ

Hvordan forsikrer jeg mine børn?

Du kan købe en børnesundhedsforsikring til dit barn under 21 år for 557 kr./år (2023) her på siden.

Er dine børn over 21 år og under 31 år, kan de blive forsikret hos os, så længe du har en aktiv forsikring, når de melder sig ind. De skal blot vælge ’Barn af medlem’, når de køber forsikringen.

 

Hvordan bruger jeg mit barns sundhedsforsikring?

Anmeld barnets skade på Min Side eller ring til Dansk Sundhedssikring på 20 75 72 27 (hverdage kl. 8-17 og weekender kl. 9-12).

Anmelder du en skade, hvor barnet har brug for fysioterapi eller anden hjælp til muskler, sener, knogler og led, behøver du ikke altid en henvisning fra barnets egen læge.

I mange tilfælde kan barnets sag behandles ud fra din beskrivelse af problemerne.

Husk, at Dansk Sundhedssikring altid skal godkende undersøgelser eller behandlinger, før barnet starter sit forløb.

Kan jeg trække børnesundhedsforsikringen fra i skat?
Nej, du kan ikke trække den pris, du betaler for dit barns sundhedsforsikring, fra i skat.
Hvad betyder behandlingsgaranti på 10 hverdage?
Det betyder, at barnet er garanteret forundersøgelse eller behandling senest 10 hverdage efter, at vi har fået de oplysninger, vi skal bruge for at kunne godkende undersøgelsen/behandlingen. Garantien kan dog blive forlænget, hvis storkonflikter eller epidemier, som fx COVID-19 eller strejker, begrænser kapaciteten i det offentlige og/eller private sundhedsvæsen.
Skal jeg fortælle jer om mit barns helbred?

Nej, du skal ikke opgive oplysninger om barnets helbred, når du køber børnesundhedsforsikringen. Barnet kan få hjælp til udredning og behandling, når børnesundhedsforsikringen har været aktiv i 3 måneder 

Der er dog en karenstid på 2 år for lidelser, som du allerede er bekendt med, og som er opstået, før forsikringen trådte i kraft. Det betyder, at behandling af netop disse lidelser ikke er dækket de første 2 år. Når barnet har haft sin børnesundhedsforsikring i 2 år, er lidelserne dækket. 

Kommer barnet direkte fra en anden børnesundhedsforsikring med tilsvarende dækning, nedsætter vi karens med det antal dage, barnet var dækket af sin forrige sundhedsforsikring


 
Hvad koster børnesundhedsforsikringen?

En sundhedsforsikring til børn koster 573 kr. om året (2024). Til voksne koster vores sundhedsforsikring 2.565 kr. om året (2024).

Hvem kan købe børnesundhedsforsikringen?

Børnesundhedsforsikringen er for vores medlemmers børn under 21 år, som er bosiddende/har adresse i Danmark. Husk, at voksne børn af medlemmer kan melde sig ind som 'Barn af medlem', hvis blot en forælder stadig er medlem, og barnet endnu ikke er fyldt 31 år. De voksne børn kan derefter være forsikret hos os, så længe de ønsker – uanset forælderens medlemskab.

Vilkår for sundhedsforsikring

Se oversigt over dækninger m.m.

Produktinformationsdokument (PID) Sundhed
Download pdf

Se nyeste vilkår til sundhedsforsikring

Har du allerede vores sundhedsforsikring, så log på Min Side for at se dine vilkår.
Download pdf