Er du klar til rejsen?

Du skal først og fremmest have en god rejseforsikring

Uanset om du skal på bilferie, badeferie, skiferie eller storbyferie, anbefaler vi, at du har en rejseforsikring. Og der er måske også andet, du skal have styr på.

Har du din indboforsikring hos os, kan du udvide den med Rejseforsikring Verden. Tjek på Min Side, om du allerede har rejseforsikringen.

Læs mere om Rejseforsikring Verden og få din pris

Nyttig viden til rejsen

Får du brug for din forsikring, mens du er afsted

Har du brug for akut hjælp, mens du er på ferie, kan du kontakte os døgnet rundt på 70 15 55 00.

Bliver du udsat for tyveri, kommer for sent til flyet, mister dine kufferter eller andet, skal du gemme dokumentation for dine ekstra udgifter og anmelde skaden på Min Side - Husk at anmelde tyveri til politiet.


Du er også dækket på skiferien

Rejseforsikring Verden dækker hele din husstand på aktive ferier i op til 60 dage i hele verden - også på skiferier. Hos os skal du ikke købe skitillæg, så du kan trygt tage afsted.

Undgå skader, mens du er ude at rejse - se gode råd her

Vi har samlet gode råd til, hvordan du kan forebygge indbrud, tyveri, skader og en masse andet, mens du er ude at rejse eller som forberedelse til rejsen.

Se de gode råd her

Udenrigsministeriets rejsevejledninger - hvis uheldet skulle være ude

Udenrigsministeriets app Rejseklar

På Udenrigsministeriets app, Rejseklar, kan du få landespecifikke rejsevejledninger og kontaktoplysninger til danske ambassader og konsulater i udlandet, hvis du kommer i problemer i udlandet.

Danskerlisten

På app'en Rejseklar, kan du også tilmelde dig Danskerlisten, så du får direkte besked, hvis der er en særlig hændelse eller situation, som kræver at du er ekstra opmærksom på din rejse.

Læs om app'en, Rejseklar - og download.

Tilmeld Danskerlisten, hvis du ikke har app'en.