Kurv
Min Side

Har du fået et "godt tilbud"?

En god forsikring handler om både pris, dækning og vilkår. Hvis du har fået et tilbud fra et andet forsikringsselskab, vil vi gerne hjælpe med at give dig overblik over, hvordan dit nye tilbud adskiller sig fra den forsikring, du har i dag.

Det kan være svært at gennemskue, hvad et tilbud på forsikring indeholder. Er der de dækninger, du har brug for? Matcher forsikringen, der hvor du bor, med de ting du har, og de prioriteter, der fylder i dit liv lige nu, i forhold til dig selv og evt. din familie, børn og dyr?

Vores konsulenter er vant til at spørge ind til noget, du måske selv ikke har tænkt på, så vi sikrer dig, at du hverken er over- eller underforsikret.

Vores mål er at sikre de bedste forsikringer for vores medlemmer - uanset om du er et nyt medlem eller allerede har forsikringer hos os.

Bestil en tilbudssammenligning
Send os en e-mail på tbs@lb.dk, hvor du vedhæfter tilbuddet fra det andet selskab. Vi vender tilbage med et overblik over forskellene mellem dine nuværende og tilbudte forsikringer. Det kan rydde eventuelle usikkerheder af vejen.

Vi kan også foreslå forsikringsprodukter, så du så vidt muligt opnår den samme dækning hos os, som i det tilbud vi sammenligner med. På den måde kan du træffe en beslutning om dine forsikringer på det bedst mulige grundlag.