Kurv
Min Side

Nogle af vores kanaler er midlertidigt lukket

Det er vigtigt, at vi opdaterer vores systemer engang i mellem. Og da de hænger sammen på tværs, er vi nødt til at lukke flere kontaktkanaler på samme tid. Det sker fra torsdag aften den 18/4 kl. 18.30 til og med søndag den 21/4. Læs herunder, hvad du gør, hvis du får brug for hjælp i perioden. Vi beklager ulejligheden.

Hvad er lukket, og hvad kan du gøre i stedet?

Min Side 
Du kan ikke logge på Min Side for at anmelde en skade, tjekke dine forsikringer, se betalinger og sager, ændre tilvalg m.m.

Hvad kan du så gøre?
Vi håber, du kan vente til mandag den 22., hvor Min Side åbner igen. Vil du læse om dækninger og tilvalg, kan du finde alle vores forsikringers vilkår nederst på hver produktside. Vær dog obs. på, at du kan have en nyere eller ældre version af forsikringen.

Telefon
Alle vores telefoner er lukket i perioden.

Hvad kan du så gøre?
Har du brug for hjælp her og nu, fx ved akutte skader på hus, bil, indbo og i udlandet, kan du ringe til vores samarbejdspartner Falck på 70 15 55 00. Har du en glasskade på bilen, en skade på din sundhedsforsikring eller brug for vejhjælp i udlandet, kan du finde numrene til flere samarbejdspartnere længere nede.

Du er også velkommen til at bestille et opkald herunder. Så ringer vi til dig, så hurtigt vi kan efter den 22. april.

Beregne pris
Du kan ikke beregne pris på vores produktsider.

Hvad kan du så gøre?
Prøv igen mandag den 22. april, hvor prisberegnerne åbner igen. I mellemtiden kan vi minde om, at vores forsikringer ofte vinder Bedst i test – bl.a. fordi vi har gode priser.

Kontaktformular

Du kan ikke skrive til os i kontaktformularen.

Hvad kan du så gøre?
Vi håber, din henvendelse kan vente til mandag den 22. april. Har du et akut problem, kan du finde hjælp herunder.

Bestil et opkald, så ringer vi til dig hurtigst muligt

Vi ringer til dig, så hurtigt vi kan – efter den 22. april. Vi beklager ulejligheden.

Har du akut brug for hjælp?

Vores alarmcentral er åben alle ugens dage hele døgnet ved akutte skader på hus, bil, indbo, og hvis du er ude at rejse. Vi tilbyder alarmcentralen i samarbejde med Falck. Ring på 70 15 55 00.

Omregistrering af bil

Hvis din bilforhandler skal omregistrere bilen, og det ikke kan vente til mandag den 22. april, kan du være nødt til at vælge et andet selskab midlertidigt. Vi kan hurtigt flytte dig tilbage til os, hvis du blot kontakter os inden for 2 uger efter omregistreringen.