Kurv
Min Side

Dine forældre er din genvej til gode råd og gode forsikringer

Som ung under 31 år har du sikkert fået mange råd fra dine forældre allerede. Nogle bedre end andre. Hvis du får et råd om, at du kan blive medlem hos os, fordi de allerede er medlem, er det et rigtig godt råd. Vi er nemlig klar til at give dig de bedste forsikringer, prisvindende digitale løsninger og et fællesskab med omtanke. Og så bliver dine forsikringer i familien.

Er du i tvivl om noget, kan du spørge dine forældre, som allerede ved en masse om os. Ellers er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller finde svar herunder.

Se alle forsikringer
Mor hjælper pige med at flytte hjemmefra, hvor indboforsikringen dækker ens indbo.

Hvorfor vælge os?

Hos os bliver du en del af et trygt fællesskab, hvor medlemmerne altid kommer først - og hvor vi står sammen i tykt og tyndt. Du får forsikringer med flotte Bedst i test-kåringer i ryggen, og har du brug for hjælp, er vores prisvindende digitale løsninger en hurtig genvej, både for dig og for os.
Studiegrupper laver gruppearbejde på café

Er du 31 eller ældre?

Hvis du vil købe forsikringer som ’Barn af medlem’, skal du være under 31 år og have mindst én forælder, der er medlem.

Er du under 21, kan du være dækket af dine forældres forsikringer endnu (se FAQ).
Er du fyldt 31 år – eller barnebarn af et medlem – kan vi sikkert finde en anden vej ind til dig. Måske gennem en forening, din kæreste eller dit job.

Læs gerne om dine muligheder, så vi også kan byde dig velkommen.

Find en anden vej ind

Ung kvinde venter på flyttebil ved sit indbo, da hun skal flytte hjemmefra, hvor indboforsikringen omfatter ens ting.

Et godt sted at starte

Indboforsikring
En indboforsikring dækker dine ting, fx ved indbrud, cykeltyveri og vandskade. Bor du stadig hjemme, er du dækket af dine forældres indboforsikring. Er du flyttet hjemmefra og bor ikke sammen med en kæreste eller egne børn, dækker dine forældres indboforsikring fortsat, indtil du bliver 21 år. Flytter du fx sammen med en kæreste og er under 21, skal du have din egen indboforsikring, som også dækker kæresten, hvis I bor sammen, eller fx en roommate.

Ulykkesforsikring
En ulykkesforsikring giver dig erstatning ved varige mén efter en ulykke. Du er ikke dækket af dine forældres ulykkesforsikring og heller ikke af skolen eller institutionens ulykkesforsikring. Derfor skal du have din egen ulykkesforsikring.

Andre forsikringer
Har du en dyr cykel? Har du brug for hjælp til en sportsskade? Og hvad med rejser? Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dine nye forsikringer, dækninger og tilvalg. Kig selv forbi vores produktsider eller ring til os.

Se alle forsikringer

Find svar i FAQ

Hvordan køber jeg en forsikring?
Du vælger de forsikringer, du har brug for, beregner pris og gennemfører købet. De fleste af vores forsikringer er digitale, så du kan klare meget her på siden. Når du skal finde din forsikringsgruppe, skal du til sidst svare ja til, at du er barn af medlem. Bliver du i tvivl undervejs, er du velkommen til at ringe til os
Må mine forældre købe for mig?
Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe både dig og dine forældre med at finde ud af, hvilke forsikringer du har brug for. Men da vi ikke må lave aftaler på andres vegne, skal du selv købe dine forsikringer – evt. med din forælder ved siden af, hvis du har brug for det.
Hvor længe er jeg dækket af mine forældre?
Så længe du bor hjemme, dækker dine forældres indboforsikring - og det gør den fortsat, efter du er flyttet hjemmefra, så længe du er under 21 år og fx ikke er flyttet sammen med en kæreste. Børnesundhedsforsikringen dækker indtil 21 år, og på Min Side kan dine forældre se, hvor længe din børneulykkesforsikring dækker. Spørg dem gerne, hvordan du er dækket, og hvilke børneforsikringer du har – eller ring til os
Kan jeg få studierabat?
Ja, vi har en studieforsikring - den hører dog ikke under 'Barn af medlem'. Du kan købe vores studieforsikring, hvis du går på et studie inden for vores faggrupper eller organisationer, fx som lærer- eller pædagogstuderende - en samlet pakke med indbo og ulykke med op til 50% rabat. På indbo kan du også få rabat på rejse- og afbestilling samt på Indbo PLUS, som bl.a. dækker elektronik. Læs mere om studieforsikringen.
Hvad sker der, hvis mine forældre melder sig ud?
Det er kun ved indmeldelsen, at mindst én af dine forældre skal være medlem. Børn af medlemmer kan blive, så længe de ønsker, når først de er meldt ind. Melder du dig ud, kan du kun blive meldt ind igen, hvis du stadig er under 31, og dine forældre stadig er medlem. 
Hvem kan blive 'Barn af medlem'?
Hvis du har en forælder med mindst én aktiv forsikring hos os, og du ikke er fyldt 31 år, kan du blive forsikret hos os som ’Barn af medlem’. Hvis du har købt din forsikring inden aldersgrænsen på 31 år, kan du fortsætte som medlem, så længe du vil. Også selvom din mor eller far melder sig ud.
Hvorfor er der en aldersgrænse?
Vi er et medlemsejet forsikringsfællesskab, der er til for særlige grupper. Vi passer på vores eksklusivitet. Derfor er tilbuddet til medlemmers børn helt særligt, og vi har valgt at målrette dette til de yngre voksne.