Kurv
Min Side

En bilforsikring til dig, der kører delebil

Delebilen er en nem måde at have bil på. Du skal ikke tænke på parkering og faste månedlige udgifter. Du har bil, når det passer dig.

Men hvis uheldet er ude, så kan det hurtigt blive dyrt. Mange dele- og lejebiler har en selvrisiko på op til 5.000 kr., hvis der kommer en skade på bilen.

Med delebilsforsikringen skal du ikke bekymre dig om selvrisikoens størrelse. Den dækker delebilsforsikringen nemlig.
Ring eller skriv til os
Mand kører i bil, som er dækket af bilforsikringen, mens manden er dækket af ulykkesforsikringen ved ulykke.

Delebilsforsikringen dækker din selvrisiko

En kort tur til svømmehallen eller ud i skoven kan blive en dyr fornøjelse, hvis der sker et uheld, og du skal betale selvrisiko for skaden.

Delebilsforsikringen dækker hele din selvrisiko, hvis du kommer til at lave en skade på en dele- eller lejebil i Danmark. Forsikringen dækker, når du bruger en dele- eller lejebil, så du behøver ikke tænke på forsikringen hver gang.

Hvis du laver en skade på en dele- eller lejebil i Danmark og bliver opkrævet en selvrisiko for skaden, så dækker delebilsforsikringen selvrisikobeløbet. Du sender blot opkrævningen, som du har betalt, til os, så får du selvrisikoen refunderet.

Uenig med udlejer? Spørg os om hjælp

Delebilsforsikringen giver dig også ret til juridisk vejledning om, hvordan du skal håndtere en eventuel tvist opstået i forbindelse med en leje- eller delebil, der er omfattet af denne forsikring.

Vi yder juridisk vejledning til tvister mod det firma eller den delebilsordning, som du har lejet bilen af, eller mod forsikringsselskabet, der forsikrer bilen.

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

Ofte stillede spørgsmål

Dækker delebilsforsikringen også selvrisikoen, hvis jeg låner en bil af familie eller venner?
Delebilforsikringen dækker den selvrisiko, du kan komme til at betale efter en skade med eller på en delebil, som du har lejet gennem et delebilsfirma eller en delebilsordning i Danmark.

Vi dækker ikke selvrisiko efter skade på eller med biler, som du har lånt eller leaset, eller biler hvor en eller flere personer har indgået en privat aftale om at deles om en bil.
Dækker delebilsforsikringen lejebiler i Danmark?
Ja, delebilforsikringen dækker den selvrisiko, du kan komme til at betale efter en skade med eller på en lejebil, som du har lejet i Danmark.
Dækker delebilsforsikringen også, hvis jeg lejer min bil ud?
Nej, delebilsforsikringen dækker ikke udlejerens risiko ved udlejning eller udlån af bilen.
Hvem dækker forsikringen?
Forsikringen dækker den, der har købt forsikringen. Vi dækker derfor kun den selvrisiko, der er opkrævet efter skade på biler, som den der har købt forsikringen har lejet, og hvis denne person var fører af bilen på tidspunktet for skaden.
Dækker forsikringen, hvis jeg bruger dele- eller lejebiler i mit erhverv?
Nej, forsikringen dækker kun ved privat kørsel.
Hvad er en delebil?
En delebil er en bil, som du lejer med betaling pr. minut, pr. time eller dag, pr. kørt kilometer og/eller med et månedligt abonnement. Og som du har lejet gennem et delebilsfirma eller en delebilsordning i Danmark.

Delebilsforsikringen dækker også udlejningsbiler i Danmark.
Hvordan er jeg dækket, hvis jeg kører i en dele- eller lejebil i udlandet?
Delebilsforsikringen dækker kun i Danmark. Ved billeje i udlandet kan det være din rejseforsikring, som vil dække en eventuel selvrisiko. Bemærk at rejseforsikringen kan have en selvrisiko.
Dækker delebilsforsikringen også, hvis jeg lejer en bil i mere end 1 måned?
Delebilsforsikringen dækker kun ved brug af lejeperioder i op til 30 dage.
Dækker delebilforsikringen også, hvis jeg selv var skyld i uheldet?
Hvis du bliver opkrævet selvrisiko efter et uheld, som du selv var skyld i, vil delebilsforsikringen dække selvrisikoen.

Bemærk, at delebilsforsikringen ikke dækker, hvis du bliver opkrævet det fulde skadesbeløb og ikke blot et selvrisikobeløb efter en skade på en dele- eller lejebil.

Vilkår for forsikring til delebil

Se oversigt over dækninger m.m.

Produktinformationsdokument (PID) Delebil
Download pdf

Se nyeste vilkår til delebilsforsikring

Har du allerede vores delebilforsikring, så log på Min Side for at se dine vilkår.
Download pdf