Liv og pension

  • Økonomisk tryghed ved alvorlig sygdom
  • Udbetaling til efterladte ved dødsfald
  • Opsparing til alderdommen  

  De fleste af vores medlemmer har en arbejdsmarkedspension gennem deres job. Men er du en af dem, der ikke har mulighed for det, kan vi tilbyde dig Liv og pension gennem PFA. PFA hjælper dig med at afdække dit behov og tilbyder flere forskellige løsninger, uanset om du har brug for livsforsikringer eller en pensionsopsparing.  

Ring til os - og vi hjælper dig videre

Ring til os i vores åbningstid på:

33 95 76 81

Kan jeg købe Liv og pension?

Du eller en i din husstand skal være medlem hos os, for at du kan købe livsforsikringer eller få en pensionsordning gennem PFA. 

De fleste af vores medlemmer har allerede adgang til en obligatorisk arbejdsmarkedspension eller mulighed for at købe livsforsikringer gennem deres job. 

Men er du en af dem, der ikke har mulighed for det gennem dit arbejde, eller er du fx selvstændig erhvervsdrivende, så kan vores ordning gennem PFA være relevant for dig. 

PFA har alderskrav for flere af produkterne (alderskravet gælder kun ved køb af forsikringen):

 • Livsforsikring: 18-60 år
 • Børnepension: inden du fylder 60 år og barnet 21 år
 • Tab af erhvervsevne: 18-50 år
 • Kritisk sygdom: 18-50 år

Helbredsoplysninger

Du skal give helbredsoplysninger for at kunne købe forsikringen - det gælder også, hvis du efterfølgende vil ændre dine produkter.

Hør mere om mulighederne og få din pris

33 95 76 81

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

 

Livspension

En livsvarig pension giver dig en løbende udbetaling resten af livet – lige meget hvor længe du lever. Med en livspension kan du derfor sikre din økonomi resten af livet, når du er gået på pension.

Ratepension

En ratepension er den mest almindelige pensionsform, og den din arbejdsgiver typisk vil indbetale til. Ratepension udbetales månedligt i 10 til 30 år.

Alderspension

En aldersopsparing kan sikre dig et større økonomisk råderum, fx ved siden af din ratepension. Aldersopsparing udbetales som engangsbeløb, men beløbet kan udbetales af flere omgange. Du har ikke fradrag for dine indbetalinger, og derfor er udbetalingen skattefri.

Vi samarbejder med PFA

Samarbejdet indebærer, at du som medlem i Bauta Forsikring får mulighed for at købe livs- og pensionsprodukter hos PFA.

Du kan købe livsforsikringer i PFA uden samtidig at købe et pensionsprodukt - eller du kan spare op til pension uden at købe livsforsikringer.

Et samarbejde med gensidige fordele

Det er centralt for vores samarbejde, at vi har fælles værdier og sammenlignelige forretningsmodeller. PFA er ejet af deres kunder, ligesom vi er ejet af vores medlemmer, og er derfor ikke sat i verden for at tjene penge til deres ejere.