Kurv
Min Side

Forældre giver gode råd hele livet. Her er et til de voksne børn

Har du voksne børn under 31 år? Så har vi et råd, du kan give videre: Meld dig ind i Bauta Forsikring. Du er dit barns genvej ind - for når du er medlem, kan dit barn også blive det. De skal selv købe forsikringerne og vælge, at de er 'Barn af medlem'. 

Giv det gode råd videre, næste gang du taler med dit barn, eller del et link til vores velkomstside med dem. 

Her kan dit barn læse mere

Hvorfor vælge os?

Dit voksne barn bliver medlem på lige fod med resten af vores 420.000 medlemmer - og dig. Dit barn får et trygt fællesskab i ryggen til resten af livet, også selvom du melder dig ud. Vi vinder Bedst i test igen og igen, så du kan roligt hjælpe dem indenfor.
Mand går med flyttekasse, hvor indboforsikringen dækker husstandens ting.

Et godt sted at starte

Indboforsikring
En indboforsikring dækker dit barns ting, fx ved indbrud, cykeltyveri og vandskade. Børn, der bor hjemme, er dækket af forældrenes indboforsikring. Er barnet flyttet hjemmefra og bor ikke sammen med en partner eller egne børn, dækker din indboforsikring fortsat, til barnet bliver 21 år. Flytter dit barn fx sammen med en kæreste og er under 21, skal barnet have sin egen indboforsikring, som også dækker kæresten eller en roommate.

Ulykkesforsikring
En ulykkesforsikring giver dit barn erstatning ved varige mén efter en ulykke. Børn er ikke dækket af deres forældres ulykkesforsikring og heller ikke af skolen eller institutionens ulykkesforsikring. Derfor skal de have deres egen ulykkesforsikring. 

Andre forsikringer
Har dit barn en dyr cykel? Brug for hjælp til en sportsskade? Og hvad med rejser? Hvis dit barn har spørgsmål til forsikringer, dækninger og tilvalg, vil vi meget gerne hjælpe. I kan læse mere på vores produktsider eller ringe til os.

Mor hjælper pige med at flytte hjemmefra, hvor indboforsikringen dækker ens indbo.

Er dit barn 31 eller ældre?

Når børn vil købe forsikringer som ’Barn af medlem’, skal de være under 31 år og have mindst én forælder, der er medlem.

Er de under 21, kan de stadig være dækket af dine forsikringer (se FAQ).
Er de fyldt 31 år – eller er det et barnebarn – kan vi sikkert finde en anden vej ind. Måske gennem en forening, parforhold eller job.

Vi ser frem til også at kunne byde dem velkommen.

Find en anden vej ind

Find svar i FAQ

Hvem kan blive 'Barn af medlem'?
Børn med en forælder med mindst én aktiv forsikring hos os, der ikke er fyldt 31 år, kan blive forsikret hos os som ’Barn af medlem’. Hvis dit barn har købt sin forsikring inden aldersgrænsen på 31 år, kan barnet fortsætte som medlem, selvom du melder dig ud.
Kan mit barn få studierabat?
Ja, vi har en studieforsikring – den hører dog ikke under ’Barn af medlem’. Man kan i stedet købe vores studieforsikring, hvis man går på et studie inden for vores faggrupper eller organisationer, fx som lærer- eller pædagogstuderende – en samlet pakke med indbo og ulykke med op til 50% rabat. På indbo kan man også få rabat på rejse- og afbestilling samt på Indbo PLUS, som bl.a. dækker elektronik. Læs mere om studieforsikringen.
Hvor længe dækker mine forsikringer mit barn?
Så længe dit barn bor hjemme, dækker din indboforsikring - og det gør den fortsat, efter dit barn er flyttet hjemmefra, så længe barnet er under 21 år og fx ikke er flyttet sammen med en kæreste. Børnesundhedsforsikringen dækker indtil 21 år, og på Min Side kan du se, hvor længe dit barns børneulykkesforsikring dækker. 
Hvordan køber mit barn forsikring?
Barnet vælger de forsikringer, der er brug for, beregner pris og gennemfører købet. De fleste af vores forsikringer er digitale, så man kan klare meget på lb.dk. Når dit barn skal finde sin forsikringsgruppe, skal der svares ja til, at man er barn af medlem. Bliver dit barn i tvivl undervejs, er vi klar til at hjælpe på telefonen. 
Må jeg købe for mit barn?
Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe både dit barn og dig med at finde ud af, hvilke forsikringer der er brug for. Men da vi ikke må lave aftaler på andres vegne, skal barnet selv købe sine forsikringer – evt. med dig ved siden af.
Hvorfor er der en aldersgrænse?
Vi er et medlemsejet forsikringsfællesskab, der er til for særlige grupper. Vi passer på vores eksklusivitet. Derfor er tilbuddet til medlemmers børn helt særligt, og vi har valgt at målrette dette til de yngre voksne.
Hvad sker der, hvis jeg melder mig ud?
Det er kun ved indmeldelsen, at du som forælder skal være medlem. Børn af medlemmer kan blive, så længe de ønsker, når først de er meldt ind. Melder barnet sig ud, kan man dog kun blive meldt ind igen, hvis du som forælder stadig er medlem, og barnet stadig er under 31.