Kurv
Min Side
Venner går en tur på stranden, hvor rejseforsikringen også gælder.

Glæd dig i god tid til dette års loyalitetsrabat

I mange år har vi udbetalt loyalitetsrabat til vores medlemmer, og det gør vi igen i år. Loyalitetsrabatten er vores måde at sige tak til jer på – for uden loyale medlemmer, intet fællesskab. Vi er afhængige af, at vi er mange, der står sammen, og derfor belønner vi alle jer, der år efter år bliver hos os.

Vi passer godt på økonomien i vores forsikringsfællesskab – og derfor udbetaler vi kun loyalitetsrabat, når det hænger sammen. Og det gør det i år.

Hold øje med Min Side
Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad du får udbetalt i december 2024, kan du allerede nu følge med i dit forventede beløb på Min Side. Beløbet kan ændre sig i løbet af året, hvis du fx ændrer i dine forsikringer.

Se dit beløb på Min Side
Venner går en tur på stranden, hvor rejseforsikringen også gælder.

Regnestykket bag rabatten

Loyalitet skal belønnes, når det er muligt – for det er hjertet i et forsikringsfællesskab som vores. Derfor vurderer vores bestyrelse hvert år i december, om vi kan udbetale loyalitetsrabat året efter og hvor meget. 

Hvem får loyalitetsrabat?
For at få loyalitetsrabat i 2024 skal du have haft en indboforsikring hos os uafbrudt i mindst 3 år og en udbetaling på mindst 75 kr. Du får loyalitetsrabat på alle dine forsikringer, dog med få undtagelser*.

Hvor meget får jeg?
Din udbetaling afhænger af årets rabatsatser, hvor længe du har haft din indboforsikring, og hvor mange øvrige forsikringer du har.

*Entrepriseforsikring, forlænget rejseforsikring, Falck vejhjælpsdækning, erhvervsforsikringer og kollektive forsikringer.

Find svar i FAQ

Er procenterne for loyalitetsrabat faste?

Vores bestyrelse fastsætter det følgende års rabatsatser hvert år i december ud fra, hvordan det går i LB Forsikring. Det betyder, at rabatsatsen kan ændre sig fra år til år. Vurderingen afhænger af:

  • Forsikringsdriften
  • Investeringer
  • Egenkapital
  • Konkurrencesituationen

 

Bliver der udbetalt loyalitetsrabat hvert år?
Nej, ikke nødvendigvis. Vores bestyrelse vurderer en gang om året i december, om vi udbetaler loyalitetsrabat  året efter. Blandt andet på baggrund af en samlet vurdering af, hvordan det går i LB Forsikring. Der sker dog sjældent, at vi er nødt til at springe en udbetaling over, som vi gjorde i 2023. Her skyldtes det et særligt dyrt 2022 med inflation, stigende energipriser og krig i Europa.
Er loyalitetsrabatten en del af forsikringsbetingelserne?
Loyalitetsrabatten er ikke en del af LB Forsikrings generelle forsikringsbetingelser. Vores bestyrelse beslutter én gang årligt, om der bliver udbetalt loyalitetsrabat det næste år. 
Får min ægtefælle/samlever også loyalitetsrabat?
Ja, I får begge loyalitetsrabat på jeres forsikringer, da I har en indboforsikring for jeres husstand. Jeres samlede udbetaling skal dog være over 75 kr.