Til dig der er medlem af Dansk Socialrådgiverforening

Når du er uddannet socialrådgiver, arbejder som sådan og samtidig er berettiget medlemskab i Dansk Socialrådgiverforening, kan du købe private forsikringer hos Bauta Forsikring.

Om Bauta Forsikring

Bauta Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring og Runa Forsikring og er Danmarks tredje største forsikringsselskab på privatmarkedet.

Få tilbud på forsikringer

Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke.

Medlemsejet

Hos Bauta Forsikring er du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Målet er at sikre dig den bedste dækning til en fordelagtig pris. Og du kan forvente at få en god service og tillidsfuld skadebehandling.

Vi giver ikke samlerabat, når du skifter til os, som mange forsikringsselskaber gør. I stedet belønner vi dig for at være en trofast del af forsikringsfællesskabet med at få en årlig loyalitetsrabat fra os, når du har haft en indboforsikring i 3 år.

*Kilde: Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).