Danske Bioanalytikere

Når du er uddannet bioanalytiker, arbejder som sådan og samtidig er berettiget til medlemskab i Danske Bioanalytikere, kan du købe private forsikringer hos Bauta Forsikring.

Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

Bestil tilbud på forsikringer
Du kan bestille tilbud på forsikringer online eller ved at ringe til os på 33 15 15 45 i vores åbningstid.

Bedst i test flere gange i træk
Forbrugerrådet Tænk Penge har flere gange kåret vores forsikringer bedst i test målt på pris og dækning. Det gælder blandt andet ulykkesforsikringen i både 2013, 2015 og 2017, husforsikringen i 2013 og 2016, rejseforsikringen i 2014, bilforsikringen i 2015 og 2017, samt indboforsikringen i 2015 og 2017.

Studieforsikring
Er du studerende, kan du købe en billig studieforsikring, der omfatter indbo, ulykke og rejse.

Medlemsejet
Hos Bauta Forsikring er du medlem og en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne, sætter priserne ned, hvis det går godt, og udbetaler et eventuelt overskud. Målet er at sikre dig den bedste dækning til en fordelagtig pris. Det betyder også, at du kan forvente at få en god rådgivende service og tillidsfuld skadebehandling.

Om Bauta Forsikring
Bauta Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring og FDM Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks femte største forsikringsselskab på privatmarkedet målt på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder.

*Kilde: Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).

Kurv: [ ]